Kako do nas

Naslov vrtnarije

Trajnice Carniola, Jurčkova cesta, Ljubljana-Rudnik
Naslov za navigacijo (Najbližja hišna številka) Jurčkova cesta 199. NA TA NASLOV NIČESAR NE POŠILJAJTE IN NE ZVONITE NA VRATIH!!!
Peljete se čisto do konca ulice in za parkiriščem avtodomov in prikolic zavijete levo na makadamsko cesto ter do konca.
Ne zanašajte se na table, ker jih ni. Občina Ljubljana žal ne omogoča legalne označitve naše vrtnarije.

Navodila za pot:
Vrtnarija se nahaja ob nakupovalno industrijski coni Rudnik nasproti nakupovalnega centra Mercator Supernova gledano v smeri proti centru mesta.
S krožišča pred Supernovo zapeljete na Jurčkovo cesto v smeri centra in na prvem izvozu na desni tik za avtobusno postajo zavijete ostro desno, se peljete nazaj v smeri proti Supernovi in na koncu zavijete levo.
AVTOCESTO oz. JUŽNO LJUBLJANSKO OBVOZNICO A1 zapustite na izvozu Ljubljana-Rudnik, zavijete v industrijsko cono Rudnik, peljete mimo trgovine Rutar na krožišče pred nakupovalnim centrom Supernova in ga zapustite na tretjem izvozu, ki vas pripelje na Jurčkovo cesto. Za nadaljnja navodila glejte odstavek zgoraj.

Z DOLENJSKE CESTE s križišča, kjer stoji trgovina Hofer, zavijete po ulici Knezov štradon v industrijsko cono Rudnik, mimo nakupovalnega centra Supernova na vaši levi se peljete v krožišče in ga zapustite na prvem izvozu, ki vas pripelje na Jurčkovo cesto. Za nadaljnja navodila glejte prvi odstavek.

Sedež podjetja

Trajnice Carniola – gojenje , Matic Sever s.p.
e-pošta: info@trajnice-carniola.com ali prodaja@trajnice-carniola.com
Telefon: +386 30-382-050
Sedež podjetja: Lemeževa ulica 6 (ni isti kot naslov vrtnarije)
Pošta : 1231 Ljubljana – Črnuče

TRR: SI56 1010 0004 6194 693, Banka Koper
Davčna številka: SI48423718
Smo zavezanci za DDV.